Kırklareli 1 Şubesi

Eğitim Bir Sen den Memur-Şeflik Sınavına Hazırlık Deneme Sınavı

6 Aralık Pazar günü yapılacak olan memurluk ve şeflik için yapılacak görevde yükselme sınavına hazırlık amaçlı Kırklareli Eğitim Bir Sen Şubesi tarafından deneme sınavı yapıldı.
Daha öncesinde görevde yükselme sınavına girecek üyeleri için hazırlık kitabı dağıtarak üyerine farkındalık yaratan Eğitim Bir Sen sınav öncesinde de deneme sınavı yaparak öncü ve lider sendikaçılık hedefi doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor.
Konuyla ilgili konuşan Kırklareli Eğitim Bir Sen Şube Başkan Yardımcısı Ender KANLIOĞLU; Bizim sendikaçılık anlayışımızda bizden ol görüntün-imzan olsun anlayışı değil,Bizden ol farkın olsun farkındalığını birlikte yaşayalım anlayışı var. Üyelerimizin nitelik ve nicelik bakımından gelişimi adına her konuda gerekli çalışma ve desteği sendika olarak vermeye çalışıyoruz.Üyelerimize verdiğimiz bu farkın ve öz verinin farkıyla her geçen gün daha da güçlenerek yolumuza devam ediyoruz.
Bir çok sınavda ve etkinlikte Eğitim Bir Sen olarak yetkili ve etkili olmanın sorumluluğunu bizlerde teşkilat olarak yerine getirmeye çalışıyoruz.Bundan sonrada gerçekleşecek olan her türlü sınav ve çalışmada öncü olmayada devam edeceğiz.6 Aralıkta sınava gireceklere şimdiden başarılar dileri.şeklinde konuştu
Deneme sınavlarına girerek edindiği bilgileri test eden üyeler, sınavdan sonra konuya ilişkin görüşlerini dile getirerek, deneme sınavı ile bilgilerini ölçtüklerini, eksiklerini tespit etme fırsatı bulduklarını, bu imkânı kendilerine sağlayan Eğitim-Bir-Sen yöneticilerine teşekkür ettiler.