Kırklareli 1 Şubesi

Memur Sen'den Depremzedelere Yardım

06 .02.2023 Pazartesi  günü saat 04.17 Güneydoğu Anadolu bölgesinde 10’dan fazla ilde 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen deprem felaketine yönelik Kırklareli Memur Sen olarak ülkemizin ve insanlarımızın acısına ortak olmak ve yardımcı olmak amacıyla 30 ar tonluk iki tır un Kahramanmaraş’a ulaştırma kararı alınmıtır.

30 tonluk birinci  tırımız Perşembe günü Kahramanmaraş’a yola çıkmıştır.İkinci tırımız ise cuma günü Hatay'a gönderilmiştir. İki tırımızda varış noktalarına varmış mobil fırın ve mutfaklarda ekmek üretimine başlanmıştır. Gönderdiğimiz unlarla en az 300.000 somun ekmek üretilebilecektir.  Gün yardımlaşma,dayanışma,acıları paylaşma ve yaraları sarma günüdür.

Sıcak köşelerimizde sosyal medyadan eleştirme ve moral düşürme günü değildir.Varsa eksik ve yanşlışlıklar bunları düzeltmek için yardımcı olmak ta bir yardımdır.

Ülke olarak büyük bir felaket bir o kadar da büyük acılarla karşı karşıyayız.Yüzyılımızın felaketi karşısında halkımızın dayanışması,duyarlılığı,yardım ve destek olması  ise takdir edilecek ayrı bir insanlık hikayesidir.

Memur Sen ailesi olarak tüm illerde AFAD ,Kızılay  ve STK larla işbirliği içinde her türlü destek ve yardım faaliyetlerinde bulunarak acılara ortak olma yaraları sarma gayretindeyiz.

Katılım ve katkılarından dolayı tüm Memur Sen üyelerine ve halkımıza teşekkürü borç biliyoruz.

Tekrar ülkemizin başı sağ olsun.Vefat edenlere rahmet yaralılara acil şifalar diliyoruz.