Kırklareli 1 Şubesi

Eğitim Bir Sen den Üyelerine Müdür Yardımcılığı Sınavına Hazırlık Çalışmaları

Kırklareli Eğitim Bir Sen Basın Yayından Sorumlu Başkan Yardımcısı Hidayet AS yaptığı yazılı açıklamayla Eğitim Bir Sen in üyeleri için hazırlamış olduğu Müdür başyardımcılığı ve müdür yardımcılığı sınavına hazırlık kitabı ve sınava hazırlık çalışmalarıyla  ilgili açıklamalarda bulundu. 

AS; 'Kültürel A.Ş. Akademik Sendikacılık Kapsamında üyelerimizin Mesleki gelişimine katkıda bulunmak adına Yeni Bir çalışmaya Daha imza ATTIK.

Eğitim-Bir-Sen olarak, Gösterilen Bugüne kadar, Görevde Yükselme Unvan Değişikliği, Okul Müdür Müdür Yardımcılığı, Şube Müdürlüğü, Yükseköğretim Kurumları Görevde Yükselme sınavlarında kitaplar bastırarak, Modüller hazırlayarak, deneme sınavları yaparak, ikinci öğretim merkezleri kurarak Üyelerimizi sınavlara en iyi sekilde hazırlamanın A.Ş. A.Ş. çabası İÇERİSİNDE olduk; Asil Öğretmenlik Sınavı Için hazırladığımız kitapla aday öğretmenlerimizin neredeyse Tamamına ulaştık. Son olarak, Gösterilen anlayışının oğlunun ürünü Olan Müdür Başyardımcılığı Müdür Yardımcılığı Yazılı Sınavına A.Ş. HİZMET Hazırlık Kitabı'nı Basıp üyelerimizin istifadesine sunmuş bulunmaktayız.

Gerçek örgütlenmenin, Özlük hakları ile Değerler sendikacılığı mücadelesinin Birlikte yürütülmesiyle mumkun olacağı inancıyla faaliyetlerini sürdüren Eğitim-Bir-Sen olarak, Gösterilen çalışma hayatı icinde üyelerimizin A.Ş. Tüm kamu görevlilerinin eşitlik, adalet, liyakat becerisini artırmasına ziyaretinde hak Temelli Bir kariyer Planlaması yapmasına, Mesleki Bilgi ve, Nitelikli bir insan Kaynağı oluşturulmasına Katkı sağlamak Için çalışmalarımıza ilk gunku Şevk, hızla devam ediyoruz ettik Azim.

Üyelerimiz, nüfuslar birimimiz Tarafından Büyük Bir emek titizlikle hazırlanan Müdür Başyardımcılığı ilçe temsilciliklerinden Temin edebilirler ziyaretinde şubemizden Müdür Yardımcılığı Yazılı Sınavına Hazırlık Kitabı'nı A.Ş. ettik.

Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünün açıklamasına Göre 32 il gerçekleştirilmesi planlanan sınav Için sendika Olarak üyelerimize genel merkez nüfuslar birimi Tarafından özenle hazırlanan hazırlık kitabı next to il düzeyinde üyelerimizin taleplerine Göre yüz yüze eğitim Çalışmaları ziyaretinde Kendilerini deneme imkânı verecek deneme 20/03/2016 Tarihinde MERKEZİNDE sınavı Çalışmaları da yapmayı planlıyoruz.Birçok sınavda, alanlarında üyelerimizin attribution ettik ettik etkinlikte niceliklerini artırma KONUSUNDA Çalışmalarımız devam edecektir.

  AYRICA Daha Önce Yapılan Müdür Başyardımcılığı Müdür Yardımcılığı Yazılı Sınavları genel Olarak İstanbul da yapılmıştı.Bu DURUMDA Trakya bölgesinden sınava girecek: bir çok aday İstanbul da sınav günü yer konusu, trafik konusu vb ettik. : bir çok sorunla karşılaşmıştı.Bu durum da: bir çok maduriyetlerin yaşanmasına sebep olmuştu.Konuyla Ilgili Olarak belirtilen 32 il merkezinin belirlenmesinde bu durumun göz Önünde alınması Için Milli Eğitim Bakanlığı yetkililerine hem siz Değerli Basın Mensupları Aracılığıyla sesleniyorum etek de bu Konuyla Ilgili sendika olarakta gegbekli yazışma A.Ş. görüşmeleri yapacağımızı buradan duyuruyorum.

          Eğitim Kurumları Müdür Başyardımcılığı Müdür Yardımcılığı Yazılı Sınavlarına hazırlanan herkese iyi çalışmalar dilerim şimdiden başarılar ettik ettik. '