Kırklareli 1 Şubesi

Gazeteciler Cemiyetine Anlamlı Ziyaret

Eğitim Bir Sen Kırklareli Şubesi 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kırklareli  Gazeteciler Cemiyetine ziyarette bulundu.

   Yapılan ziyaret sırasında Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Selahattin KARANFİLER şunları kaydetti.''Gazeteciler Cemiyeti, gazeteci emektarları adına önemli bir görevi icra ediyor. Yazılı, işitsel ve görsel alanlardaki gazetecilik mesleğini geliştirmek, meslekin ahlaki ilkelerini korumak, halkın haber alma hakkını yerine getirmek, iletişim ve düşünce özgürlüğünü sağlamak, gazete çalışanlarının maddi ve manevi sorunlarıyla ilgilenmek ve pozisyonlarını yüceltmek gibi birçok önemli işlevi bulunmaktadır. Bizlerde çalışan gazeteciler adına  sizlerin gününüzü kutlar başarılar dilerim'' dedi 

 

Gazeteciler Cemiyeti Kırklareli Başkanı Selim TİRAN da böyle bir ziyaretten ve ilgiden çok memnun olduklarını ifade etti. TİRAN;'' Biz basın olarak bütün toplum kesimlerinin haber alma hakkı ve gerçek bilgiye ulaşma görevini yerine getiriyoruz. Böyle bir günde Eğitim Bir Sen Kırklareli Şubesinin ziyareti bizi ziyadesiyle memnun etmiş ve şereflendirmiştir. Bu tür ilişkilerin aksatılmamasını ifade eden TİRAN Eğitim Bir Sen Kırklareli Şubesine teşekkür ediyoruz'' şeklinde konuştu. 

Yapılan ziyarette basının sorunları, basının toplumsal sorumluluğu ve önemi gibi konular ele alındı.