Kırklareli 1 Şubesi

Öğretmenler Gününde Birlik Beraberlik Mesajı

Kırklareli Eğitim Bir Sen Pınarhisar ilçe temsilciliğinin düzenlemiş olduğu 24 Kasım Öğretmenler Günü yemeği Şube Başkanı Selahattin KARANFİLER inde katılımıyla gerçekleşti.

                   Gerçekleştirilen Öğretmenler Günün yemeği açılış konuşmasında  İlçe Temsilcisi Hüseyin ERTUĞRAL;ilçemizde yetkili sendikayız. Üyelerimizle bir araya gelerek ilişkilerimizi güçlendirmek ve bu yıl aramıza katılan arkadaşlarımızla tanışmak için bu programı düzenledik. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür eder saygılar sunarım diyerek konuşmasını bitirdi.

 

    Şube Başkanı Selahattin KARANFİLER, bu kaynaşma ve dayanışma programını düzenleyen ilçe temsilciliğimize teşekkür ediyorum. Ülkemizin içeriden ve dışarıdan karanlık odaklarca siyasi ve ekonomik olarak çökertilmeye çalışıldığı şu günlerde, üyelerimiz bir araya gelerek ülkesinin ve devletinin yanında olduğunu göstermiştir.

 

 

AB kendi sorunlarını perdeleme yöntemini denemektedir.

Selahattin KARANFİLER, Avrupa Parlamentosu’nun Türkiye’nin AB üyelik müzakerelerinin geçici süreliğine askıya alınması yönünde tavsiye kararıyla ilgili olarak, “AB kendi çöküntüsünü, iç tartışmalarını ve sıkıntısını gündemden düşürmek için Türkiye’yi gündemine alarak, kendi sorunlarını perdeleme yöntemini denemektedir” ifadelerini kullandı.

Selahattin KARANFİLER, temel hak ve özgürlükler konusunda mücadele veriyoruz. Bu mücadelemizle, ülkenin dönüşümü ve gelişimine kayda değer katkılarda bulunduklarını söyledi.

Daha sonra, örgütlü olmanın önemine dikkat çekerek, özverili çalışmalarından dolayı ilçe teşkilata teşekkür ediyorum, birlikteliğimiz ve dayanışmamız daim olmasını ayrıca hayırlara vesile olmasını temenni ettiklerini dile getirdi.