Kırklareli 1 Şubesi

Basın Mensuplarına Ziyaret.

* Eğitim-Bir-Sen Kırklareli Şubesi Başkan Yardımcısı Hidayet As yerel ve ulusal basın mensuplarına ziyarette bulundu. AS; “Eğitim-Bir-Sen olarak basına her zaman önem veriyoruz. Basın, bizim yaptığımız çalışmaları, sosyal hakların savunulmasında ve bazı hakların aranması konusunda gündem oluşturarak, kamuoyu ile paylaşımda her zaman bizlerin yanında olmasından memnuniyet duymaktayız. Bu anlamda basın mensubu arkadaşlarımızın bizim için değeri büyüktür” dedi.

            Eğitim-Bir-Sen Kırklareli Şubesi Başkan Yardımcısı Hidayet As, yerel ve ulusal basın mensuplarına ziyarette bulundu. ; “Basın’da Eğitim-Bir-Sen” Kitabı ile “Kamuda Sosyal Politika” isimli derginin tanıtımının da  gerçekleştiği ziyaretlerde Eğitim-Bir-Sen Kırklareli Şube Başkan Yardımcısı Hidayet As, yaptığı konuşmasında; Eğitim Bir Sen’in Ulusal ve Yerel basın mensupları ile koordineli iletişim sağlandığını ve haber değeri taşıyan tüm konuların basın mensuplarına aktarıldığını söyledi.

Basın’da Eğitim-Bir-Sen adlı basın bülteninden bahseden As; “Sendika olarak basına her zaman önem veriyoruz. Yıllık olarak basında çıkan haberlerimizin bir araya getirildiği “Basın’da Eğitim-Bir-Sen” adlı basın bülteni çıkartılıyor. Burada hem yerel hem de ulusal basında çıkan haberleri bir araya toplayıp, kitap haline getiriyoruz. Genel merkezimiz tarafından bütün Şubelerimize gönderiliyor. Biz bunların dağıtımını ve tanıtımını gerçekleştiriyoruz ayrıca elimizde de bir arşif oluşturuyoruz” dedi.

“Kamuda Sosyal Politika” Dergisi’nin gündemi oluşturan olayları ele aldığını aktaran Hidayet As; “Türkiye’de gündemi oluşturan konular ile ilgili 3 ayda bir çıkarttığımız “Kamuda Sosyal Politika” isimli dergimiz bulunuyor. Şuandaki dergimizde 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi anlatıldı. “Direnişten Dirilişe” konulu çalışmalar, yazılar var. Daha öncede gündemi oluşturan eğitim sistemi, güncel konular bu dergide işlenmiş ve beğeni almıştı” diye konuştu.

Ziyaretler sırasında  da Basın mensupları Eğitim Bir Sen in bu ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.Eğitim Bir Sen in bir çok konuda yaptığı çalışmayla öncü ve aktif olarak gündem oluşturduğuna dikkat çektiler.