Kırklareli 1 Şubesi

Eğitim Bir Sen 16. Büyük Türkiye Buluşmasına Kırklareli Şubesi Olarak Katıldık

Eğitim-Bir-Sen 16. Türkiye Buluşması, şube yönetimleri, ilçe temsilcileri ve kadın komisyonlarının katılımıyla Antalya’da yapıldı.

Teşkilatlanmadan sorumlu genel başkan yardımcımız Ramazan ÇAKIRCI'nın açılış konuşmasının ardından, Genel Başkanımız Ali YALÇIN çok geniş bir perspektifte bir çok konuya değindiği bir konuşma gerçekleştirdi.

Konuşmaların ardından, Genel Başkan Ali Yalçın, ilçe temsilcileriyle; Genel Sekreter Latif Selvi, şube sekreterleriyle; Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı, teşkilatlanmadan sorumlu şube başkan yardımcılarıyla; Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muammer Karaman, mali işlerden sorumlu şube başkan yardımcılarıyla; Basın ve İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa, basın ve iletişimden sorumlu şube başkan yardımcılarıyla; Hukuk ve Toplu Sözleşmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Yalçın Yayla, hukuk ve toplu sözleşmeden sorumlu şube başkan yardımcılarıyla; Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Atilla Olçum, eğitim ve sosyal işlerden sorumlu şube başkan yardımcılarıyla bir araya gelerek, sendikal çalışmalara ilişkin istişarelerde bulundular.