Kırklareli 1 Şubesi

VEFA ANLAYIŞI İLE VEDA BULUŞMASI

 

Şubemizin 16 Ekim 2022 tarihinde yapılan Genel Kurulun da nöbet değişimi ve görev bitimi olan üyelerimizle Merhum Genel Başkanımız Mehmet Akif İnan’ın ‘Bütün giysileri yırtsak yeridir, yeter bize vefa elbiseleri’ ifadelerindeki büyük mirası çerçevesinde veda buluşması gerçekleştirdik.

Veda buluşmasında konuşan Şube Başkanımız Selahattin KARNANFİLER önceki dönem Şube Yönetim Kurulu üyesi ve başkan yardımcılarımız Hukuk ve Toplu Sözleşmeden sorumlu İbrahim ERGİNSOY, Mali İşlerden sorumlu Fatih KESKİN, Eğitim ve Sosyal İşlerden sorumlu Nurşen TURGUT, emekli olan Denetleme Kurulu Başkanı Refik İPEK, Denetleme Kurulu Üyesi İsmail TAŞ arkadaşlarımızla birlikte yol yürüdük, emek verdik, ter akıttık. Sendikamıza hizmetleri ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum dedi. Vefalı ve vakarlı çalışmaları için konuklara Şube Başkanımız tarafında plaket verildi.

Kendilerine veda buluşması yapılan arkadaşlarımız sendikamızın bu onurlu vefalı davranışına teşekkür ederek yeni seçilen arkadaşlara başarılar dilediler.